Ecorun harjoituslenkit

Korona supisti toiminnat lähes minimiin Ecorun kilpailuissa 2020. Kevään kilpailut siirrettiin vuodella eteenpäin. Korona ja muuttuneet aikataulut johtivat päätökseen, että Hämeen Härkätie Ecorun ajetaan 23.4.2022 Hämeenlinna-Forssa-Hämeenlinna.

Ihan kaikkia kilpailuja ei peruttu, vaan lokakuussa 3.10. ajettiin EV-Challenge kilpailu sähköautoille Nummelassa. Kilpailu oli tosin harjoitusmielessä, mutta niin kuljettajat kuin kartturitkin olivat tosissaan kisassa mukana. Mukaan osallistui peräti 48 sähköautoa! Lue kokemukset kilpailusta Jennin blogista https://www.autotie.fi/tien-sivusta/poloinen/taloudellisuusajoa-teslalla---ev-challenge-3-10-2020 sekä eAutolijan blogista https://eautoilija.com/volkswagen-id-3-tayssahkosta-sydamenvaltaaja/ ja kokemuksista ID.3 ratissa.

Mutta odotellessa olojen vakiintumista, voi harjoitella näihin Ecorun kilpailuihin. Toki näitä muutenkin ajella. Autoliiton Nastolan osasto on tehnyt neljä reittiä Päijät-Hämeeseen harjoituslenkeiksi. Reittejä on Nastola-Ahtiala-Nastola, Lahti-Asikkala-Lahti, Orimattila-Myrskylä-Orimattila sekä Hollolan sisäinen lenkki. Harjoituslenkit löytää Autoliiton sivuilta linkistä https://www.autoliitto.fi/tutustu-toimintaamme/al-sport/ecorun/materiaali-downloads Lisäksi löytyy harjoituslenkit Kuopioon, Vantaalle ja Nummelaan.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

AL-Nastolan osaston vuosikokous 17.3.2024 klo 15

AL-Nastola Autoliiton Nastolan osasto ry vuosikokous pidetään sunnuntaina 17.3.2024 klo 15.00 kahvila Kukkasrinne Kellotapulintie 2 Nastola....